Diverse dranken


Een ruim Whisky assortiment

Lees meer

  • januari 7, 2017

HIGHLAND PARK Ice Edition

STILL AVAILABLE !!!

Lees meer

  • november 18, 2016

GOOISCHE DRY GIN

In samenwerking met Schermer Master Distillers hebben wij een eigen gin ontwikkeld, waarbij er wat extra sinaasschil en citrusschil is toegevoegd aan de vele botanicals met o.a. lavendel. Deze vernieuwende GIN geurt heerlijk fris met tonen van sinaasappel en limoen, is uitstekend te combineren met verschillende tonic's, is echter ook puur on the rocks, liefst met crushed ijs bijzonder lekker! Kom vrijblijvend kennismaken en proeven. Ook als cadeau erg origineel ! Prijs € 24.95 per fles van 70cl.

Lees meer

  • november 18, 2016

BIERKADO’S

Lees meer

  • januari 30, 2015

PLASSENBITTER!

PLASSENBITTER,   onze eigen bitter, zacht, kruidig op basis van de zuiverste brandewijn , specerijen, met een finish van amandel en kaneel ! Kom Proeven en u bent verkocht ! Prijs per originele kruik ; 13,75  

Lees meer

  • september 19, 2014

SPECIALE BIEREN MET HERKENNING. STREEKBIER UIT WIJDEMEREN met o.a. TROMPENBURGH uit ‘s Graveland en MOLEN HOLLANDIA uit Ankeveen.

Leuke bierpakketten cq. kadootjes hebben wij in diverse prijsklassen ! Ook kunt u zelf uw pakket samenstellen en door ons leuk in laten pakken, of telefonisch of per e-mail uw wensen kenbaar maken ! Voor 12.00 uur opgegeven , tussen 17.00 en 18.00 uur op te halen ( of in overleg).

Lees meer

  • september 15, 2014

Wijn en relatiegeschenken

Wijnpakketten en relatiegeschenken maken en versturen cq. bezorgen wij voor u door geheel europa ! In overleg met u stellen wij heerlijke geschenken samen met eventueel elk seizoen een ander thema. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

  • september 15, 2014