Verhuur

Naast ons drankaanbod zijn wij ook uw partner als het gaat om huur van drank- en/of feestgerelateerde artikelen. Zo kunt u bij ons diverse biertapinstallaties huren, statafels en glaswerk. Verder bieden wij u de mogelijkheid om volle, ongeopende flessen die u na uw feest over heeft weer terug te brengen. Indien u een artikel wilt reserveren of meer informatie wilt over bijvoorbeeld de prijs dan dient u contact met ons op te nemen middels telefoonnummer: 035-6562032 Of natuurlijk langs te komen in de winkel: Wijnkoperij / Slijterij de Meenthof Dodaarslaan 10-14 1241XJ Kortenhoef


Verhuur Biertapinstallaties

De mogelijkheid bestaat om bij ons biertapinstallaties te huren. Dit is bij bijvoorbeeld feesten een stuk handiger en kan, afhankelijk van de hoeveelheid bier, goedkoper zijn. Wij verhuren de volgende tapinstallaties:

 

Biertapinstallaties met een los vat

los-vat

 

het is hierbij mogelijk om relatief grote biervaten aan te sluiten (bij ons verkrijgbaar) en zo het probleem van vaak vaatjes moeten verwisselen te voorkomen.

 


Glazen

Glaswerk is eveneens bij ons te huur, door onze vuil-terug-service kunt u het draaien van de vaatwasser achterwegen laten.


Volle flessen retour service

Dacht u voor uw feest 20 flessen wijn nodig te hebben, maar blijkt u uw feestgangers na het feest wat te drinkgraag te hebben ingeschat waardoor u nog enkele flessen overheeft? Geen probleem! Wij nemen ongeopende volle flessen zonder moeite retour.


Pubtafels en statafels

Om uw feestlocatie enigszins van inrichting te voorzien bieden wij de mogelijkheid om statafels te huren. Dit zijn hoge tafels waar al staand een drankje aan gedronken kan worden. En om gezellig aan te praten natuurlijk.